Naar onze professionals
Rob

Rob

Software Architect

Profiel

Rob heeft als Software Architect veel kennis opgebouwd op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van Microsoft software architecturen. Ook heeft hij een ruime ervaring met verschillende ontwikkelmethodieken zoals RUP, DSDM, IAD (Capgemini Iterative Application Development), RAD, Scrum en Waterval. Rob is een teamspeler die rust uitstraalt. Bij 4Dotnet heeft hij als Software Architect en Technical Lead vele malen een sleutelrol gespeeld in de opstartfase van .NET projecten. In zijn loopbaan heeft hij in verschillende branches gewerkt, waaronder Defensie, Overheid, Telecom, Retail en Finance.

Specialiteiten

 • MS SQL-Server
 • Dotnet Core
 • XML
 • .NET Framework 1.1 t/m 4.8
 • WPF

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?