Naar onze professionals
Sabine

Sabine

Corporate IT Recruiter

Profiel

Sabine is werkzaam als Corporate IT Recruiter bij 4Dotnet.

Als Corporate Recruiter is zij in de kern verantwoordelijk voor het realiseren van de juiste match tussen ambitieuze .NET ontwikkelaars en 4Dotnet. Ze vormt dus het eerste aanspreekpunt voor .NET professionals.

Daarnaast gaat ze het gesprek aan met onze .NET developer om te achterhalen welke handvaten zij nodig hebben om door te groeien en expert te worden binnen hun domein.  

Ze krijgt veel energie van gesprekken waarin het delen van ervaringen en kennis, gedrevenheid en nieuwsgierigheid het hoogst en luidst spreken. Verder hecht ze waarde aan van en met elkaar leren en vindt ze het belangrijk dat je vooral gewoon jezelf kunt zijn!

Word jij Sabine haar nieuwe collega? Zie de vacature hier!

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?