4DotNet QuickScan

De 4DotNet QuickScan

Staat uw organisatie op het punt om een nieuwe software architectuur op te zetten? Of twijfelt u of uw gekozen applicatie roadmap wel toekomstbestendig is? Doe dan de 4DotNet QuickScan.

De 4DotNet QuickScan helpt u inzicht te verkrijgen in uw software architectuur. Voor verschillende grote én kleine organisaties zetten wij software architecturen op, delen wij ‘best practices’ en analyseren wij verbetermogelijkheden in de software architectuur.

Onze QuickScan is snel, simpel en pragmatisch!

Wij gaan te werk in drie heldere stappen:

1. De Kennismaking

Geheel vrijblijvend legt u uw vraagstuk bij ons neer waarna wij een consultant selecteren die hierin gespecialiseerd is. Dit kan een applicatie architect zijn, een security specialist, maar ook een expert op het gebied van continuous integration & delivery. In een telefonische intake met deze consultant legt u uw situatie uit en maakt u enkele van uw aandachtspunten kenbaar zodat hij of zij zich daarop kan voorbereiden.

2. De QuickScan

Onze consultant brengt een volledige dag op uw kantoor door om, samen met uw technici, de vraagstukken door te nemen en uw applicatie landschap te bekijken. Tijdens deze dag kunnen direct vragen gesteld en beantwoord worden. Door middel van veel kleine, maar waardevolle sparringsessies achterhaalt onze consultant welke keuzes er gemaakt zijn en waar deze wringen met de toekomstplannen of uitbreidingswensen. Indien gewenst, geeft de consultant korte presentaties en demonstraties over de onderwerpen die vooraf door u kenbaar zijn gemaakt.

3. De Rapportage

Het resultaat van de QuickScan krijgt u samengevat in een uitgeschreven advies van de consultant die de QuickScan bij u uitvoert. Daarin worden de voorgestelde verbeteringen toegelicht en, indien gewenst, voorzien van een concreet plan van aanpak.

Uw investering


U heeft al een volledige QuickScan vanaf € 1.200,- tot uw beschikking.

Desgewenst wordt de QuickScan uitgebreid met een investeringsvoorstel op basis van detachering.
Wanneer u beslist om de uitvoering bij ons te beleggen, verrekenen wij de investering van de QuickScan.

 

Interesse?

Bel ons direct voor een afspraak op 0522 - 24 14 48 of:

Maak een afspraak

 

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden