De Lead Developer

Lead developers van 4Dotnet zijn senior .NET ontwikkelaars die in staat zijn om tegelijkertijd de leiding te nemen over meerdere softwareprojecten. Dit zijn software engineers die zo veel ervaring hebben dat ze de uitdagingen die jullie in het softwareproject tegen zullen komen waarschijnlijk al eens eerder hebben getackeld en snel met een gepaste technische oplossing kunnen komen. Ook dragen zij hun kennis uit binnen het team door codestandaarden en design patterns te introduceren die de kwaliteit ten goede komen. Lead developers zorgen ervoor dat het team van software developers zich kan focussen op het leveren van functionaliteit. Ook het inrichten van een geoliede Continuous Delivery en Deployment (CICD) straat en het team bewust te maken van de voordelen is veelal een van hun kerntaken.

Ervaren bruggenbouwers

Zij nemen letterlijk ‘de lead’ binnen het team wanneer het om de technische keuzes gaat. Ze slaan daarmee de brug tussen de software architectuur en houden technisch overzicht over hoe de software ontwikkeld wordt. De lead developer is enerzijds een van de meest ervaren developers in het team en anderzijds de primaire gesprekspartner voor de software of solution architect. Zij halen de - voor het team - de hete hangijzers uit het vuur wanneer het op de meest ingewikkelde technische uitdagingen aankomt.

Verantwoordelijk en betrokken

Lead developers zijn echte multitaskers die graag uitgedaagd worden en kwaliteit, continuïteit, snelheid en onderhoudbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Het woord ‘onmogelijk’ kennen zij niet! Ze gaan net zolang door totdat zij de meest slimme en waardevolle applicaties samen met het development team ontwikkeld hebben. Al onze lead developers zijn kundige en professionele architecten en .NET developers in hart en nieren die graag de leiding nemen.

Zoek je een leider die elk technisch probleem kan tackelen?

Laat je dan eens overtuigen door een van de doorgewinterde lead developers van 4Dotnet. Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.
Bel 088 - 241 44 00, mail naar info@4dotnet.nl of vul het formulier in: