Associate Certificeringen

Microsoft Azure Associate Certificeringen

De Microsoft Certificeringen op Associate niveau gaan uit van twee jaar uitgebreide werkervaring als software developer in Microsoft omgevingen. Het is nuttig om een fundamentals certificering te hebben, maar deze is niet vereist omdat een groot deel van de kennis in deze training weer aan de orde komt.

Deze Associate certificeringen behelsen elk één examen waar een training bij hoort die jou op het juiste niveau brengt voor het afleggen van dit examen.

AZ204

Deze training leert ontwikkelaars hoe ze end-to-end oplossingen kunnen ontwikkelen in Microsoft Azure.

Bekijk training

Meer uitleg nodig?

Is het allemaal nog niet helemaal duidelijk?

Neem van even contact op met onze trainingsspecialisten via 088-2414400 of trainingen@4dotnet.nl

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.