Naar kennisoverzicht

Azure & Power BI: dé ultieme combinatietraining

In samenwerking met Get Responsive organiseert 4Dotnet een ultieme combinatietraining: Azure & Power BI Fundamentals. In 3 dagen leer je alle basics van het dataplatform van Microsoft Azure én hoe je deze data visueel omzet in Power BI. De eerst mogelijke startdatum is maandag 19 april 2021. Inschrijven is al mogelijk.

De training zorgt voor inzicht in beide dataplatformen. Ben je als ontwikkelaar benieuwd naar de wereld van Azure? En wil je deze data óók eenvoudig visueel inzichtelijk maken? Of misschien ben je wel IT-manager die graag wil begrijpen waar de ontwikkelaars binnen het bedrijf precies mee bezig zijn of de focus wil leggen op het bouwen van een brug tussen Azure en Power BI. Deze training geeft deze basiskennis en biedt de juiste handvatten om tot dit inzicht te komen.

Tijdens de training ga je ook aan de slag met hands-on oefeningen om concreet met de twee dataplatformen te werken. Je leert om beide end-to-end in te zetten. We gaan in op wat Azure precies is, hoe je verschillende soorten databases maakt (SQL en No-SQL) en hoe je dataprocessen maakt en monitort. Ook leer je om deze data te laden, valideren en automatisch te verrijken. We leren je om de data uit verschillende bronnen te combineren, je eigen berekeningen met DAX te maken en je eigen interactieve dashboard te creëren. Dit - en meer - komt tijdens de training naar voren.

Voor deze training is geen voorkennis vereist. Wel heb je affiniteit met of kennis van data. Wil jij de maximale waarde uit je data halen? Schrijf je dan in via deze button.

Ik schrijf me in