Naar kennisoverzicht

Even voorstellen: Eric den Boer

Zo aan het einde van een bijzonder jaar, kunnen wij nog een collega toevoegen aan ons team, namelijk Eric den Boer. Directeur Edgar Tichelaar had Eric graag een stevige handdruk willen geven om te laten zien dat hij erg welkom is, maar dat houdt Eric nog even tegoed. Dat maakt hem natuurlijk niet minder welkom!

Eric is niet zomaar een collega, maar een collega die zich als een vis in het water voelt in de software security wereld. Hij is een ervaren Lead Developer met een passie voor software development én software security.

 

Eric heeft zijn ISO 27001 Intern Auditor certificaten behaald en, door zijn interesse in Fintech, heeft hij ook zijn certificaat behaald op het gebied van anti-witwassen en terrorisme financiering. 
Daarnaast heeft Eric ervaring met de Microsoft Stack, waaronder Azure. Met een carrière die zich verspreidt over verschillende industrieën - van zorg tot financieel - heeft Eric veel domeinkennis opgedaan.

Een Lead Developer die naast diehard tech skills ook goed kan communiceren met mede-developers, maar ook met management, directie en cliënten, maakt Eric een geweldige aanvulling op elk team.

Zoek je een leider die elk technisch probleem kan tackelen?

Laat je dan eens overtuigen door Eric of een van onze andere doorgewinterde lead developers. Voor consultancy of voor detachering. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 
Bel 088 - 241 44 00, mail naar info@4dotnet.nl.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?