AngularJS populair onder .NET ontwikkelaars

AngularJS populair onder .NET ontwikkelaars

19-04-2016

AngularJS is het populairste framework onder 56% van de .NET ontwikkelaars. Bekijk het onderzoek van Progress. Ben je nog niet bekend met AngularJS, dan is het de hoogste tijd om de nieuwe training 'Introduction to AngularJS' te volgen.

Angularjs Training

Training: Introduction to AngularJS

In deze praktijkgerichte training leer je hoe AngularJS kan worden toegepast in zowel traditionele websites als SPA’s (Single Page Applications). De nadruk ligt op de kernzaken van AngularJS, zoals modules, controllers, models en routing. Na afloop van de training ben je in staat om volledige webapps te maken binnen het AngularJS framework. Lees meer...

Datum: 20 t/m 22 juni 2016
Duur: 3 dagen
Locatie: Nieuwegein

 

Bekijk nu de training

  

Waarom AngularJS?

AngularJS is een populair webapplicatie framework, bestemd om Single Page Applications (SPA) te maken. De laatste jaren zijn de eisen die gesteld worden aan webapplicaties compleet veranderd. Snelheid, beschikbaarheid, maar ook de gebruiksvriendelijkheid worden steeds belangrijker in web development wereld. Dit zorgt voor alsmaar complexere webapplicaties en AngularJS is hier uitermate geschikt voor!

 

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden