Naar onze professionals
Erwin

Erwin

.NET Developer & Azure Architect | MVP

Profiel

Erwin is een gedreven en enthousiaste consultant gespecialiseerd in Azure oplosssingen en veelvuldig als ALM en DevOps consultant actief. Hij is communicatief sterk en heeft een klantgerichte aanpak. Door de ervaring als zelfstandig ondernemer kijkt Erwin verder dan alleen de technische kant van een vraag, maar kan hij zich goed verplaatsen in de vaak commerciële overwegingen die zijn opdrachtgever moet maken. Erwin heeft bovendien belangrijke ervaring opgedaan als Scrum Master en is hiervoor gecertificeerd door Scrum.org. Daarnaast is Erwin een gerenommeerd spreker op diverse congressen.

In 2021 is Erwin beloond met de Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award.

Specialiteiten

  • Microsoft Azure
  • Azure DevOps
  • Microsoft ALM

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?