Naar onze professionals
Ivannick

Ivannick

.NET Developer

Profiel

Ivannick is zijn carriere begonnen als consultant bij diverse organisaties. De focus lag vooral op op het ontwikkelen van windows desktop applicaties in .NET. Momenteel richt Ivannick zich op het ontwikkelen van zowel back-end als front-end oplossingen. Ivannick is een gedreven .NET developer met een passie voor applicatie ontwikkeling. Door zijn sterke communicatieve vaardigheden is hij in staat om business-eisen te vertalen naar technische specificaties, maar ook omgaan met klanten met als doel kwalitatief hoogwaardige producten op te leveren. Daarnaast is Ivannick een goede teamspeler en kan hij ook prima zelfstandig werken in projecten.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?

  Wilt u meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wilt u opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?