Naar onze professionals
Jeroen

Jeroen

Senior .NET Developer

Profiel

Jeroen is een prettige persoon in de omgang en communicatief vaardig. Hij pakt snel nieuwe technieken op en experimenteert graag met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT. Daarbij zoekt hij altijd naar meerwaarde ervan voor de klant of het proces.
De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd als Microsoft .NET developer. Daarnaast heeft hij interesse in software-architectuurvraagstukken. Jeroen houdt zich ook bezig met het ontwerpen van nieuwe software. Zowel technische als functionele ontwerpen vindt hij interessant om te maken, maar zijn hart ligt vooral bij het ontwikkelen én verbeteren van software en software-architecturen.

Specialiteiten

 • .NET Core
 • Azure
 • Angular
 • Azure SQL Elastic Pooling
 • Azure Cloud Services

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?