Naar onze professionals
John

John

Senior Lead .NET Consultant

Profiel

John is een gedreven Senior Lead .NET Consultant. Hij beschikt over uitstekende analytische en goede communicatieve vaardigheden. Hij luistert goed en verdiept zich grondig in zijn opdracht en opdrachtgever. Hij kijkt niet alleen wat er op korte termijn nodig is, maar ook naar een visie voor de toekomst. Hij is in staat zich nieuwe vaardigheden en technieken snel eigen te maken én toe te passen. Dit maakt hem tot een zeer waardevolle senior ontwikkelaar. Hij besteedt naast zijn opdracht veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en het behalen van certificeringen. Op deze manier heeft hij veel theoretische kennis opgedaan van o.a. Microsoft Azure.

Specialiteiten

 • C#
 • .NET 6
 • ASP .NET Core
 • Entity Framework
 • ASP.NET WebAPI

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.