Naar onze professionals
Marcel

Marcel

.NET Developer

Profiel

Marcel is een sterke backend developer. Zijn interesse in techniek is al op jonge leeftijd begonnen met elektronische proefjes en de eerste ontwikkelervaring op de MSX. Techniek is altijd blijven boeien en zodoende heeft hij ook voor de richting technische informatica gekozen. Tijdens de verschillende projecten kwam hij ook in aanraking met .NET en heeft dat niet meer losgelaten.   Marcel houdt van uitdagingen en denkt graag mee over de beste oplossing en helpt daarbij andere ontwikkelaars om een mooi product af te leveren. Daarnaast is hij gedreven om nieuwe technieken te leren en is goed in het vertalen van wensen naar technische oplossingen. 

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?

  Wilt u meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wilt u opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?