Naar onze professionals
Peter

Peter

.NET Developer & Architect

Profiel

Als gedreven senior developer heeft Peter veel ervaring opgebouwd in de gas- en medische sector. Met name zijn significante werkervaring bij Gasterra zorgt ervoor dat Peter een sterke positie inneemt als adviseur of developer, mét gerichte domeinkennis. Peter is breed onderlegd en als proactieve consultant weet hij uitstekend de technische oplossing toe te passen en te vertalen naar de klant.

Specialiteiten

 • C#
 • Delphi (3 t/m 2010)
 • .NET Framework 1.1 t/m 4.7
 • Microsoft SQL Server

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?