Naar onze professionals
Pieter

Pieter

.NET Developer

Profiel

Pieter is als engineer een echte puzzelkraker. In een development team is hij vaak de engineer die complexe vraagstukken uit de lopende ontwikkeling pakt en een oplossing realiseert. Zijn achtergrond is Universitair en zijn development kennis zit in een combinatie van Delphi en C#. Daarnaast vindt hij het leuk om projecten in zijn vrije tijd op te pakken. Zo heeft hij voor de zeilvereniging een app gebouwd waarbij de koers en ligging van de zeilschepen wordt weergegeven middels een GPS verbinding. Pieter is een fijne toevoeging voor ieder team.

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?