Naar onze professionals
Robert

Robert

.NET Developer

Profiel

Als opgeleide financieel analist, maakte Robert kort daarna zijn overstap naar de .NET development wereld. Hij begon als BI Developer bij een bank, waar hij heeft meegewerkt aan het opzetten van een Datawarehouse. Na circa twee jaar kon Robert intern de overstap maken naar het .NET development team. Hier heeft hij aan meerdere projecten gewerkt, voornamelijk met ASP .NET technologieën. In 2022 maakte Robert de overstap naar 4Dotnet waar hij wil leren van zijn collega's en mooie software oplossingen wil bouwen voor klanten.

Zijn kennis en ervaringen maken Robert een bijzonder interessant teamlid voor organisaties die grote stappen willen maken en complexe uitdagingen willen overwinnen. Robert is analytisch zeer sterk, uiterst communicatief en goed op de hoogte van de laatste trends in Microsoft development.

Specialiteiten

 • Azure
 • .NET Core
 • WebAPI
 • Entity Framework Core
 • Microsoft SQL Server

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.