Naar onze professionals
Salbert

Salbert

Solution Architect

Profiel

Salbert is een Solution Architect en .NET Developer met ruime ervaring in Azure en goede kennis van methodieken als Distributed computing, Microservices, Domain Driven Design (DDD), Test Driven Development (TDD),  Agile/SCRUM,  Continuous integration en deployment. Hij is gepassioneerd over software architectuur en heeft plezier in het ontwikkelen van doelgerichte oplossingen van hoogwaardige kwaliteit en het oplossen van uitdagende problemen.

Specialiteiten

  • Azure
  • Angular
  • .NET Core
  • Microservices
  • TypeScript

Ervaring

Salbert heeft meegewerkt aan het oplossen van de IT-uitdaging bij SnelStart, namelijk 'hoe zetten we een bestaande applicatie naar de cloud terwijl de applicatie daar niet voor geschikt is?'

De oplossing is een schaalbare infrastructuur waarbij elke administratie in een Azure SQL Database gehost kan worden. Daarna zijn alle 120.000 administraties naar de cloud gezet.

Om ruim 120.000 administraties te hosten in een Azure SQL database, hanteert SnelStart een tenant-per-db model. Met Azure SQL onder de motorkap heeft SnelStart enorme schaalbaarheid, maar ook diverse uitdagingen.

Door het uitvoeren van deze Azure cloudmigratie is SnelStart niet meer afhankelijk van een desktopapplicatie waar maanden tussen de releases konden zitten, maar bracht Azure de kans om dit sneller te doen. Dit heeft geresulteerd in een CI/CD infrastructuur, waardoor SnelStart nu meerdere keren per dag kan releasen!

Wil je Salbert mee laten kijken met jouw IT-uitdaging? Neem contact met ons op of vraag direct de QuickScan aan.

Ik wil een QuickScan

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?