Naar onze professionals
Allard

Allard

.NET Developer

Profiel

Allard heeft in verschillende grote organisaties, profit en non-profit, gefunctioneerd als Functioneel Beheerder of als Software Developer. Door deze combinatie van rollen heeft hij grote interesse gekregen in Domain Driven Development (DDD) / TDD en SOLID.

Sommige organisaties vinden het lastig om te bepalen hoe zij het best met IT om moeten gaan, zodat het meer in hun voordeel gaat werken. Helaas staan bij veel organisaties de IT en de Business te ver van elkaar af om dit te bewerkstelligen. De Business IT Alignment is laag in dit soort organisaties. Allard gelooft dat een goede senior software developer een grote rol kan spelen om de alignment te verhogen. Om die reden doet hij naast veel technologische trainingen (Pluralsight en Udemy) ook trainingen op het gebied business informatie management.

Benieuwd wat Allard voor jou kan doen? Allard komt als consultant graag bij je langs voor een QuickScan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande button.

contact

  Bekijk volgende case

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?