Naar onze professionals
Anton

Anton

.NET Developer

Profiel

Anton is een no-nonsense .NET developer, actief in verschillende facetten zoals het ontwikkelen en onderhouden van software, ondersteunen van gebruikers, het vertalen van eisen en wensen van klanten naar een technisch ontwerp en het trainen van cliënten in programmeertalen en omgevingen.

Specialiteiten

 • Azure
 • Angular
 • Azure Machine Learning Studio
 • .NET Core

  Bekijk volgende case

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?