Naar onze professionals
Henk

Henk

.NET Developer & Architect

Profiel

Henk is een ervaren Software Architect van de nieuwe generatie met al 15 jaar praktijkervaring in .NET development. Samen met zijn communicatieve eigenschappen en uitgebreide werkervaring maakt hem dit tot een zeer waardevolle .NET Architect/ Lead Developer met veel kennis van Web, .NET, Cloud en Architectuur. In zijn laatste projecten heeft hij zijn ervaring toegepast bij het opzetten en bouwen van architectuuroplossingen.

Specialiteiten

 • Software Architectuur
 • Azure Resource Manager Templates (ARM)
 • Azure CosmosDB
 • Azure Servicebus
 • Sendgrid

  Bekijk volgende case

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?