Microsoft .NET Trainingen

Als Microsoft partner én specialist in het Microsoft .NET framework, biedt 4DotNet een breed scala aan .NET trainingen aan. Welke training u ook kiest, bij 4DotNet bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring in .NET consultancy en .NET detachering, kunnen wij u een unieke combinatie aanbieden van theorie en praktijkkennis. U zult versteld staan van de hoeveelheid toepasbare kennis die u opdoet tijdens onze unieke trainingen.

Angular 8 HTML5 & CSS3 Azure and Web Services ASP.NET Core MVC C#.NET VB.NET WPF Visual Studio 2013 - 2015 Visual Studio 2012 Distributed Applications Alle trainingen

Praktijkervaren Trainers

Onze ervaren trainers hebben een groot deel van hun kennis opgebouwd door hun praktijkervaring als ontwikkelaar. Door hun jarenlange praktijkervaring kunnen zij dan ook feilloos alle recente ontwikkelingen als praktijkcases in de trainingen verwerken.

Klassikale Trainingen

Onze trainingen zijn altijd klassikaal van aard, waarbij de verhouding 60% theorie en 40% praktijk betreft. De theorie wordt door de trainer voor de klas uitgelegd en onderbouwd met praktijkvoorbeelden. Hierdoor kunt u de geleerde technieken direct toepassen en krijgt u de best mogelijke training.

100% Tevredenheidsgarantie

“Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze .NET trainingen en onze Microsoft gecertificeerde trainers. Logisch toch? Dat vinden wij ook en daarom bieden wij u een volledige 100% tevredenheidsgarantie. Bent u na afloop van de training niet helemaal tevreden of is de kennis die u tijdens een van onze trainingen opgedaan heeft, na een tijdje weggezakt? Dan nodigen wij u graag uit om deze training kosteloos opnieuw te volgen.”


Onze Trainers

 

Patrick S

Patrick Schmidt

Microsoft Certified Trainer (MCT)

Vanuit een carrière als software developer, architect en later technisch directeur bij diverse organisaties heeft Patrick Schmidt een zeer waardevolle invalshoek voor het geven van trainingen. Het belangrijkste aspect van een goede training is namelijk het in context kunnen plaatsen van de kennis die je opdoet. Een boek lezen kan iedereen, een test applicatie maken ook, maar het wordt pas echt spannend wanneer je er een project mee moet opleveren. Die ervaring kan je alleen in het veld opdoen en daarbij kan een praktijkervaren trainer jou helpen, door je te waarschuwen voor de valkuilen en het uitlichten van de mogelijkheden.

 

Henk Holterman

Henk Holterman

Microsoft Certified Trainer (MCT)

Vanuit een technische consultancy rol is Henk Holterman een graag geziene gast bij onze relaties. Henk zijn achtergrond in vele verschillende ontwikkeltalen en omgevingen maakt dat hij als trainer en consultant een belangrijke rol speelt in het adviseren van de toepassing van bepaalde technieken. Henk is hierdoor dan ook goed in staat om maatwerktrainingen te ontwikkelen die zich specifiek richten op de situatie van de klant. Kortom een veelzijdige trainer waar je erg veel van kan leren!

Trainingslocaties

 

4DotNet heeft twee trainingslocaties. Deze locaties zijn geselecteerd op goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met de auto. De lokalen zijn voorzien van high-end laptops en alle benodigde audiovisuele apparatuur. Ook de catering en lunch wordt volledig voor u verzorgd en is bij de prijs van uw training inbegrepen.

4dotnet _meppel

Locatie Meppel

Blankenstein 260
7943 PG Meppel
T +31 (0)88-241 44 00
F +31 (0)522 – 24 24 31
info@4dotnet.nl

Routebeschrijving

4Dotnet Nevelgaarde 20F Nieuwegein

Locatie Nieuwegein

Nevelgaarde 20F
3436 ZZ Nieuwegein
T +31 (0)88-241 44 00
F +31 (0)522 – 24 24 31
info@4dotnet.nl

Routebeschrijving

Incompany

Incompany

Wilt u een training organiseren voor een groep van 5 personen of meer?
Dan is het interessant om de training bij u incompany te organiseren.

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden