Naar kennisoverzicht

Erwin Staal behaalt Microsoft MVP Award

Erwin Staal (.NET developer & Azure architect bij 4Dotnet) heeft de Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award binnengesleept! Deze prijs wordt door Microsoft uitgereikt als erkenning voor buitengewoon leiderschap in de technische gemeenschap. 4Dotnet is trots dat Erwin deze mooie erkenning heeft behaald.

Erwin is al lang actief in de .NET community. Hij is communicatief sterk en deelt met passie zijn kennis met de community. Zo is hij regelmatig te zien en te horen tijdens events en congressen. Afgelopen januari nam hij bijvoorbeeld deel aan 4Dotnet Conf 2021. Naast het mede-organiseren van het event, verzorgde Erwin zelf een sessie: Azure Resource Manager templates dive deep.

Nominatie

Om kans te maken op de Microsoft MVP Award, moet iemand aan veel voorwaarden voldoen. Daarnaast kan iemand kan alleen genomineerd worden door een Microsoft medewerker, óf door iemand met een Microsoft MVP status. Erwin is genomineerd door Eduard Keilholz (Microsoft MVP bij 4Dotnet) en Henk Boelman (Cloud Advocate bij Microsoft).

Voordelen MVP Award

Als Microsoft MVP krijg je veel voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld als eerste toegang tot de nieuwste informatie en ontwikkelingen van Microsoft. Ook maak je gratis gebruik van vrijwel alle Microsoft Software en een uitnodiging tot de Global MVP Summit (een exclusief jaarlijks Microsoft event). Zo stimuleert Microsoft de MVP’s om hun kennis en passie actief te blijven delen met de community.

Meer weten over Erwin?
We vertellen je graag hoe Erwin een bijdrage aan jouw organisatie kan leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-2414400 of info@4dotnet.nl.

Meer over Erwin