Blog: WCF versus ASP.NET Web API

Blog: WCF versus ASP.NET Web API

18-05-2016

Regelmatig krijg ik van klanten de vraag: Wat kan ik nu beter gebruiken? ASP.NET Web API (WebAPI) of Windows Communication Foundation (WCF)? Een logische vraag, want beide lijken in eerste instantie hetzelfde te doen.
WCF is een framework dat veel uitgebreider is en dus ook meer kan dan WebAPI. Wat betreft configuratie is WCF een stuk complexer dan WebAPI. De vraag is: heb je die extra’s nodig?

Lees meer...

 

Lijn (1)

Henk K

Over Henk

Henk is een ervaren senior .NET ontwikkelaar en software architect met ruim 10 jaar praktijkervaring in .NET development en architectuur. Samen met zijn communicatieve vaardigheden en uitgebreide werkervaring maakt hem dit tot een zeer waardevolle .NET ontwikkelaar en lead developer met veel kennis van Visual Studio, .NET Architectuur en ontwerpmethoden als UML en Merode. In zijn laatste projecten heeft hij zijn ervaring met design patterns, zoals MVC, uitgebreid en fungeerde hij als lead developer en architect. Wil je meer over Henk te weten komen bekijk dan zijn uitgebreide profiel.

Lijn (1)

Heeft u interesse om professionals zoals Henk in huis te halen?
Neem dan snel contact met ons op!

contact

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden