Future Tech: Is de LEGO Porsche 911 RSR voor jou?

Future Tech: Is de LEGO Porsche 911 RSR voor jou?

01-04-2019

De allereerste editie van Future Tech en wij waren erbij! Was jij er ook? En heb jij jouw badge laten scannen bij ons op de stand?

Dan maak jij kans op 1 van de 2 LEGO Porsche 911 RSR die wij weggeven!

Ga jij deze gave LEGO Porsche 911 RSR in elkaar zetten?

  • Een replica van de Porsche 911 RSR boordevol authentieke onderdelen, zoals een achtervleugel met 'zwanenhals'-steunen, een verlengde uitlaat en speciaal ontworpen zijspiegels, plus velgen met zwarte spaken en realistische voor- en achterlichten. Het model is daarnaast uitgerust met een gedetailleerde cockpit, een werkend differentieel, onafhankelijke vering en een zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers die voor de achteras is geplaatst.
  • Open de deuren om toegang te krijgen tot de cockpit vol realistische details, inclusief een radarscherm, een werkend stuur, een brandblussersysteem en een opdruk van het circuit van Laguna Seca op de deur van de coureur.
  • Bewonder de zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers.
  • Deze set bevat 1.580 onderdelen.

LEGO Porsche 911 RSR

De winnaars 

Bob Louwe - Bronkhorst 

 

Jan Egberts - Hollander Techniek

Namens het 4DotNet team:

Gefeliciteerd beiden! Wij nemen binnen enkele dagen contact met jullie op om de LEGO Porsche 922 RSR te overhandigen.

 

 

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden