SDN Sessie: Continuous Delivery (door Erwin Staal)

SDN Sessie: Continuous Delivery (door Erwin Staal)

07-12-2016

  

SDN Event 9 december 2016

Erwin Staal, .NET software engineer en ALM consultant bij 4DotNet zal een sessie op het aankomende SDN event verzorgen over Continuous Delivery. 

Continuous Delivery in de praktijk

Continuous delivery is een methodiek die er op gericht is om nieuwe features zo snel en efficiënt mogelijk in productie te krijgen. De implementatie hiervan levert veel op maar is niet gemakkelijk en gaat gepaard met veel uitdagingen. In deze sessie laat ik je zien hoe we Continuous Delivery bij mijn huidige klant hebben geïmplementeerd en welke keuze we daarbij hebben gemaakt. We kijken naar de theorie achter Continuous Delivery en zien hoe we door middel van onder andere Octopus Deploy en PowerShell onze services op ieder gewenst moment met één druk op de knop releasen naar de Azure Cloud.

Wil je hier nou graag bij zijn, schrijf je dan nog snel in voor het SDN Event!

Inschrijven

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden