TechDays 2016: Terugblik en de Winnaars

TechDays 2016: Terugblik en de Winnaars

10-10-2016


Angular 2-300
Veel belangstelling voor Angular2 Techdays Sessie

Het was een drukte van jewelste bij de TechDays sessie van onze trainer Patrick Schmidt over Angular2.
In deze sessie nam Patrick jullie mee in de snel veranderende wereld van Angular2 en de mogelijkheden die dit javascript framework de development wereld te bieden heeft. Het is een feit dat steeds meer developers de waarde van dit framework leren te waarderen.

Om precies die reden hebben wij dan ook een tweedaagse training ontwikkeld waarin we ervaren developers hands-on zullen opleiden in AngularJS en Typescript. Deze training wordt gegeven door Patrick Schmidt en is up-to-date met de laatste ontwikkelingen in AngularJS.

AngularJS Training4DotNet AR/VR lab: HoloLens sessies

Hololens _300w

Zoals de bezoekers aan onze stand hebben kunnen zien biedt de Microsoft HoloLens een fantastische blik in de wereld van augmented reality. Er hebben zich inmiddels verschillende business cases aangediend waar deze technologie zich uitstekend voor leent. Met name de toegankelijkheid voor developers om in Unity3D en Visual Studio toepassingen hiervoor te ontwikkelen maakt de drempel bijzonder laag.

4DotNet biedt vanaf heden de mogelijkheid om uw toepassingen te toetsen aan AR of VR technologie. Wij beschikken over verschillende AR en VR devices, zoals de HoloLens en GearVR, en bieden u de nodige professionele begeleiding bij het uitdenken en ontwikkelen van uw ‘Proof of Concept’ in bijvoorbeeld Unity3D. Wilt u meer informatie over onze AR en VR ondersteuning, bekijk dan onze sessies:

AR & VR sessies

 

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden