The Honours Experience lezing

Vincent Gelink - The honours experience

04-07-2017

Afgelopen donderdag 29 juni heeft onze accountmanager Vincent Gelink, samen met oud-studiegenoot Daan Engelen, een lezing gehouden over ervaringen, keuzes en carrière. 

Tijdens hun bestuursjaar bij de studentenverenging voor Top Talent Studenten Salio, die Vincent en Daan samen hebben opgericht, deden zij mee aan het toptalentprogramma genaamd Honours Programme van Saxion.

Ook heeft Vincent een auteursbijdrage geleverd aan het boek 'The Honours Experience'. Het boek geeft een beeld over hoe honoursstudenten echt denken over hun honoursprogramma's. Het geeft een schets van hoe honoursprogramma's er eigenlijk uitziet. Ook laat het boek zien wat een honoursstudent inspireert en voor wie het honoursprogramma bedoeld is. Daarnaast wordt er inzicht gegeven in wat een honoursprogramma oplevert.

Tijdens deze lezing hebben ze verteld hoe het met ze gaat en wat ze aan het Honours Programme hebben gehad. Het boek is te bekijken op: http://www.honorscouncil.eu/jehc/pastissues.html.

Honours Conference 2016 038 (1) Honours Conference 2016 039 (1)

Foto's: Boekuitreiking aan de rector magnificus (hoogleraar-directeur) van de universiteit.

 

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden