Naar onze professionals
Acco

Acco

.NET Developer & Architect

Profiel

Acco is een .NET developer & architect met ervaring in het zelfstandig opzetten van applicaties op verschillende technieken als ASP.NET (Core) MVC, Entity Framework en HTML5/Javascript, etc. Hij heeft ervaring met webshopsystemen, orderprocessen en alle daarbijhorende optimalisatieprocessen. Ook heeft hij veel ervaring met het opzetten van backend systemen.

Specialiteiten

 • ASP.NET MVC
 • Javascript
 • MSMQ

Ervaring

Voor Condoor Door Solutions heeft Acco verouderde desktopapplicaties omgebouwd naar moderne webapplicaties. Hierbij krijgt Acco de kans om zich te verdiepen in nieuwe technieken zoals Blazor WebAssembly. Zowel voor de automatisering van de productielijn als de kantoorautomatisering denkt hij mee en adviseert hij over de architectuur. De ideale opdracht om zijn kennis te delen én toe te passen. meedenken en adviseren over de architectuur en hierbij mijn kennis delen en toepassen.

Wil je Acco mee laten kijken met jouw IT-uitdaging? Neem contact met ons op of vraag direct de QuickScan aan.

Ik wil een QuickScan

  Bekijk volgende case

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?