Consultancy

.NET Consultancy

.NET Software ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van vele organisaties en dat beseffen wij.
4DotNet verschaft .NET consultancy over IT processen en technische .NET oplossingen. Hiervoor hebben we de technische know-how in huis, maar ook de juiste communicatieve vaardigheden. Of het nou om architectuur, schaalbaarheid, performance, security of onderhoudbaarheid gaat, onze ervaren .NET consultants weten de huidige stand van zaken foutloos in kaart te brengen en de technische oplossing in begrijpelijke taal te communiceren naar de klant. Wij leveren telkens weer dé oplossing voor een nieuwbouw-, migratie- of integratieproject in Microsoft .NET Technologie en weten deze oplossing met de juiste .NET Ontwikkelaars uit te voeren.

4Dotnet AR VR Sessies

AR & VR Sessies

4DotNet biedt u de mogelijkheid om binnen een geprepareerd Lab uw toepassingen te toetsen aan de nieuwste AR of VR technologie. Wij beschikken over verschillende AR en VR apparaten en bieden u professionele begeleiding bij het uitdenken en ontwikkelen van uw ‘Proof of Concept’.

4DotNet Agile Scrum Development

Agile/Scrum Development

Agile software development en Scrum zijn inmiddels allang geen 'buzz-words' meer. Veel organisaties hebben deze methodiek voor productontwikkeling inmiddels omarmd en ervaren de voordelen die het hen te bieden heeft. Als detacheerder zijn wij de ideale partner voor deze aanpak!

 Consultancy _xamarin (1)

Mobile Development

Hoe passen wij onze Microsoft development strategie aan op de komst mobiele toepassingen? Is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Enerzijds wil je als organisatie een zo duidelijk mogelijk beleid aanhouden voor wat betreft de technology stack, maar daarnaast wil je wél de best mogelijke technieken toepassen.

4Dotnet NET Consultancy User Interaction Design

User Interaction Design (UIX)

De interface van uw applicatie moet visueel aantrekkelijk zijn, maar daarbij moet het wel een intuïtieve en goed werkbare applicatie blijven. Het is daarom bijzonder belangrijk om een user experience designer te hebben die enerzijds fantastisch designwerk kan leveren maar anderzijds ook oog heeft voor de gebruiker en zijn of haar beleving.

4Dotnet NET Consultancy AI Bigdata

AI & Big Data

Artificial Intelligence of Machine Learning is een breed onderzoeksveld binnen kunstmatige intelligentie, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren steeds betere voorspellingen te doen.

Microsoft maakt met Azure ML krachtige op de cloud gebaseerde voorspellende analyses op basis van Big Data voor elk bedrijf toegankelijk. 

4Dotnet NET Consultancy Continuous Integration Delivery

Continuous Integration & Continuous Delivery

Continuous Integration en Delivery is een software ontwikkelmethode welke erop is gericht om ideeën zo snel en efficiënt mogelijk in productie te krijgen.

Het opzetten van Continuous Integration en Continuous Delivery kan volgens ons het beste gelijk worden opgepakt zodra de eerste code geschreven wordt. Met de code groeien deze processen mee en daar heeft u direct profijt van!

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden