Augmented & Virtual Reality Sessies

4DotNet biedt u de mogelijkheid om binnen een geprepareerd Lab uw toepassingen te toetsen aan de nieuwste AR of VR technologie. Wij beschikken over verschillende AR en VR apparaten, zoals de HoloLens en GearVR, en bieden u professionele begeleiding bij het uitdenken en ontwikkelen van uw ‘Proof of Concept’. U maakt kennis met de mogelijkheden van deze nieuwe technologie en wij begeleiden u naar haalbare toepassingen.

Er zijn verschillende niveaus van kennismaking waar u uit kunt kiezen, van een korte kennissessie tot aan een complete Proof of Concept:

Hololens -300x 180 blue Hololens -300x 180 Purple Hololens -300x 180 Yellow
AR/VR Demo sessie AR/VR Brainstorm dag AR/VR Proof of Concept
Duur: 2 uur Duur: 1 dag Duur: min 1 week
Deelnemers: max 20 Deelnemers: max 10 Deelnemers: per case te bepalen

In deze korte sessie krijgt u een presentatie en rondleiding door de mogelijkheden van Augmented en/of Virtual Reality. wij nemen onze devices mee naar uw locatie en zorgen voor professionele begeleiding. U krijgt de kans om zelf de AR en VR devices (o.a. de HoloLens) te ervaren en er mee te experimenteren. Wij verzorgen een presentatie van +/- 60min waarin de technische details worden uitgelegd en waarin we laten zien hoe ontwikkelaars aan de slag kunnen gaan met o.a. Unity3D en Visual Studio.

Tijdens de brainstorm dag gaan we uw praktijktoepassing toetsen aan de mogelijkheden van AR en/of VR, dit wordt uiteraard begeleidt door een of meer ervaren technici die de concepten kunnen omzetten naar techniek. We gaan verkennen tot in hoeverre we een business case uit uw branche kunnen omzetten naar een plan van aanpak en daarbij alvast aan de techniek te toetsen. Misschien zelfs al een begin maken met een Proof of Concept. De deelnemersgroep kan worden samengesteld uit developers en mensen uit de business.

Wanneer u een concrete business case heeft liggen waar Augmented en/of Virtual Reality een uitstekende techniek voor zou zijn, dan kunt u samen met ons, of door ons, een complete POC (Proof of Concept) ontwikkelen waarbij uw idee wordt uitgewerkt tot een werkende demo. Met deze POC kunt u uw organisatie en/of uw klanten de toepasbaarheid van deze techologie aantonen en overtuigen deze op te nemen in uw product potfolio.

 

Sessie Aanvragen

Sessie Aanvragen

Sessie Aanvragen

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden