Continuous Integration & Delivery

Continuous Integration

Zodra de globale structuur, of architectuur, van een applicatie bekend is, beginnen we met het opzetten van een aantal ontwikkelmethodieken. De principes rondom versiebeheer en 'automatiseer alles' combineren we in Continuous Integration. Continuous Integration betekent dat wanneer een ontwikkelaar code incheckt een build automatisch wordt getriggerd en alle automatische testen gaan draaien. De ontwikkelaar krijgt zo snel feedback op zijn of haar geleverde werk.

Continuous Delivery

Een stap verder gaan we met Continuous delivery. Continuous delivery behelst een aantal methoden en technieken die er voor zorgen dat code snel en veilig naar productie kan worden vrijgegeven. Dit wordt gedaan door elke wijziging in de code te releasen naar een productie-identieke omgeving en deze door middel van automatische testen te valideren. Omdat elke wijziging volledig geautomatiseerd naar deze productie-identieke omgeving wordt vrijgegeven kan op dezelfde wijze de code snel, gemakkelijk en met vertrouwen worden vrijgegeven naar productie.

Het opzetten van Continuous Integration en Continuous Delivery kan volgens ons het beste gelijk worden opgepakt zodra de eerste code geschreven wordt. Met de code groeien deze processen mee en daar heeft u direct profijt van!

Meer informatie

 

 

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden