Move Up With 4Dotnet

Move Up with 4Dotnet op 29 september 2022

Op donderdag 29 september vond Move Up with 4Dotnet in Amersfoort plaats: het was weer een fantastische avond met geweldige .NET sprekers! De sessies over .NET en Azure zijn direct toepasbaar in je eigen werk. Wil jij de sessies terugkijken? Klik dan op onderstaande button.

Ga naar de sessies
Move Up with 4Dotnet op 29 september 2022

Het programma

16:30 - 17:00 uur | Inloop
17:00 - 17:10 uur | Introductie
17:10 - 18:00 uur | Sessie Alex de Groot | Strategy 101 for Engineers
18:00 - 18:45 uur | Eten
18:45 - 19:35 uur | Sessie Annejan Barelds | Trust No One! A dev's guide into building Azure apps in a Zero Trust Architecture
19:35 - 19:50 uur | Pauze
19:50 - 20:40 uur | Sessie Eduard Keilholz | Kubernetes made easy - Getting the hang of Azure Container Apps
20:40 - 21:30 uur | Borrel

 

De sessies

Alle sessies worden in het Nederlands gehouden.

Alex de Groot | Strategy 101 for Engineers

In een wereld waar bedrijven meer en meer vertrouwen op software om de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen, moeten we ook meer vertrouwen op developers om de juiste keuzes te maken. Hier begint de uitdaging... Developers zijn doorgaans gedreven door feiten, wat ze een uitstekende kandidaat maakt om goede beslissingen te nemen. Helaas ontbreekt het ze vaak aan de juiste informatie en beslissingstactieken om een effectieve beslissing te nemen. Alex wil hier verandering in brengen! In deze sessie gebruikt Alex zeer herkenbare voorbeelden over cloud, framework keuzes & codering, om je (tech) besluitvorming naar een hoger niveau te brengen en je uiteindelijk effectiever te maken.

Annejan Barelds | Trust No One! A dev's guide into building Azure apps in a Zero Trust Architecture

Veilige applicaties bouwen is nooit gemakkelijk geweest, maar de laatste tijd is het nog uitdagender geworden. Developers zijn getransformeerd in 'DevOps engineers' en hebben daarmee meer verantwoordelijkheid gekregen voor allerlei aspecten rond security. Daarnaast is de publieke cloud per definitie publiekelijk, met een heel aantal knoppen en schuifjes om dat te beïnvloeden. En de discussies rond Zero Trust Architecture hebben tot het inzicht geleid dat de traditionele security perimeters niet meer goed werken in een moderne context. In deze sessie bespreken we wat Zero Trust Architecture is en welke invloed het heeft op software development. En we leren hoe de knoppen en schuifjes in Microsoft Azure kunnen helpen om veiliger applicaties te bouwen volgens de Zero Trust principes.

Eduard Keilholz | Kubernetes made easy - Getting the hang of Azure Container Apps

Containers nemen onze wereld over! En het is nu tijd om jezelf te verdiepen in container technologie. In Microsoft Azure kunnen Web Apps en Container Instances een container voor jou starten, echter mist hierbij de orkestratie en 'samenwerking' tussen containers. Als je dit wil, moet je Azure Kubernetes Services gebruiken. Dat is dan weer complex en heeft een steile leercurve. De nieuwe service, Azure Container Apps (ACA) zit hier precies tussenin. Onder de motorkap draai je Kubernetes, maar de abstractie laag van Container Apps is zo slim, dat het een stuk makkelijker is deze te bedienen. Tijdens deze sessie laat Eduard zien hoe ACA werkt, hoe je een app bouwt met ACA en hoe je slimme technieken gebruikt om jouw containers te laten samenwerken en schalen.

Ik ben erbij

 

 

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?