Microsoft Certificeringstrajecten

Microsoft certificeringen zijn ontwikkeld om uw IT-vaardigheden uit te breiden. Door het behalen van uw Microsoft certificering onderscheidt u zichzelf van andere ontwikkelaars.

U heeft de mogelijkheid om zelf de gewenste trainingen en examens bij elkaar te zoeken, maar u kunt ook de gewenste trainingen en examens in één traject afnemen.
Wij stellen het traject, in samenwerking met u, samen. Hiermee ontzorgen we u en bent u verzekerd van het juiste traject om uw doelstelling te behalen.
Bekijk hieronder ons certificeringsaanbod. Wilt u liever direct contact? Mail naar info@4dotnet.nl of bel naar 088-241 44 00.

MCSD Certificering MCPD Certificering MCSA Certificering

Onze Trainers

 

Patrick S

Patrick Schmidt

Microsoft Certified Trainer (MCT)

Vanuit een carrière als software developer, architect en later technisch directeur bij diverse organisaties heeft Patrick Schmidt een zeer waardevolle invalshoek voor het geven van trainingen. Het belangrijkste aspect van een goede training is namelijk het in context kunnen plaatsen van de kennis die je opdoet. Een boek lezen kan iedereen, een test applicatie maken ook, maar het wordt pas echt spannend wanneer je er een project mee moet opleveren. Die ervaring kan je alleen in het veld opdoen en daarbij kan een praktijkervaren trainer jou helpen, door je te waarschuwen voor de valkuilen en het uitlichten van de mogelijkheden.

 

Henk Holterman

Henk Holterman

Microsoft Certified Trainer (MCT)

Vanuit een technische consultancy rol is Henk Holterman een graag geziene gast bij onze relaties. Henk zijn achtergrond in vele verschillende ontwikkeltalen en omgevingen maakt dat hij als trainer en consultant een belangrijke rol speelt in het adviseren van de toepassing van bepaalde technieken. Henk is hierdoor dan ook goed in staat om maatwerktrainingen te ontwikkelen die zich specifiek richten op de situatie van de klant. Kortom een veelzijdige trainer waar je erg veel van kan leren!

Trainingslocaties

 

4DotNet heeft twee trainingslocaties. Deze locaties zijn geselecteerd op goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met de auto. De lokalen zijn voorzien van high-end laptops en alle benodigde audiovisuele apparatuur. Ook de catering en lunch wordt volledig voor u verzorgd en is bij de prijs van uw training inbegrepen.

4dotnet _meppel

Locatie Meppel

Blankenstein 260
7943 PG Meppel
T +31 (0)88-241 44 00
F +31 (0)522 – 24 24 31
info@4dotnet.nl

Routebeschrijving

4Dotnet Nevelgaarde 20F Nieuwegein

Locatie Nieuwegein

Nevelgaarde 20F
3436 ZZ Nieuwegein
T +31 (0)88-241 44 00
F +31 (0)522 – 24 24 31
info@4dotnet.nl

Routebeschrijving

Incompany

Incompany

Wilt u een training organiseren voor een groep van 5 personen of meer?
Dan is het interessant om de training bij u incompany te organiseren.

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: +31 (0)88 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden