Software Architectuur

Software Architectuur

Wij adviseren veelal om gebruik te maken van een meer-lagen-architectuur (Multitierarchitectuur). Het voordeel van deze aanpak is dat de verantwoordelijkheden binnen de applicatie duidelijk gescheiden zijn (Separation of concerns). Hierdoor verbeteren de flexibiliteit en onderhoudbaarheid van de applicatie. Er kan makkelijker onderhoud aan gepleegd worden en individuele onderdelen kunnen in de toekomst relatief gemakkelijk worden vervangen. Ook schaalbaarheid en distributie van onderdelen naar fysiek andere locaties zijn belangrijke voordelen het aanleggen van een goede applicatie architectuur.

Wilt u eens vrijblijvend een gesprek aangaan over de ondersteuning die wij u hierbij kunnen bieden, maak dan direct even een afspraak:

Maak een afspraak

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden