Referenties

SnelStart

SnelStart levert administratieve software voor elke branche.

Fusion Electronics

Fusion Electronics BV ontwikkelt, produceert en verkoopt kudde management systemen voor melkveehouderijbranche en andere vee applicaties.

DEKRA

DEKRA is een onafhankelijke kennisorganisatie met ruim 35.000 werknemers in meer dan 50 landen.

Intergamma

Intergamma B.V. is een franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België.

UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland. Lees verder...

Procornea

Procornea is een onafhankelijke Nederlandse producent en leverancier van vormstabiele en zachte contactlenzen, alsmede contactlensvloeistoffen.

Airtrade

Airtrade levert touroperators, (online)reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen innovatieve technische oplossingen.

Cross Point

Cross Point is leverancier van integrale systemen die naast het beschermen van artikelen in de winkel en het tellen van klanten, nog een wereld aan data oplevert. Lees verder...

Spir-IT: Rechtspraak - ICT

Spir-it is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft goede kennis van de Rechtspraak en haar werkprocessen, en biedt ICT-gebaseerde oplossingen.

Lasaulec

Lasaulec B.V. is sinds haar oprichting in 1947 een succesvolle technische groothandel in verbruiksmaterialen en gereedschap (MRO-artikelen) voor het marktsegment industrie.

Mercedes - Benz

Mercedes-Benz is het welbekende Duitse automerk waaronder personenauto's en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en vliegtuigen worden geproduceerd.

Omniplan

Omniplan zorgt al 20 jaar voor software om goed financieel advies mogelijk te maken. De financieel planner, private banker, accountant of hypotheekadviseur gebruikt de software om hun klanten inzicht te bieden in hun financiële toekomst.

ONVZ zorgverzekeraar

ONVZ is sinds 1933 een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen.

Unit4

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Ze leveren ERP- en bedrijfsapplicaties in de cloud.

BCS

BCS HRM & Salarisadministratie biedt grote en kleine ondernemingen slimme totaaloplossingen voor HRM, salarisadministratie en urenadministratie.

SchoolMaster

SchoolMaster is de absolute marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs en het primair onderwijs.

GASUNIE

Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf. De Gasunie verzorgt het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland.

KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedient KPN met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland.

TNO

NO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie met circa 3000 medewerkers. Ze geloven in gezamenlijke creatie van waarde in maatschappelijke én economische termen.

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden