Foto van Jan

Jan

.NET Developer & Architect / MVP

Azure

6 jaar

ASP.NET MVC

6 jaar

CD

2 jaar

Microservices

4 jaar

Profiel

Jan is een .NET software ontwikkelaar, software architect én Microsoft Azure MVP met veel ervaring in grote projecten en enterprise omgevingen. Dit maakt dat hij uitstekende kennis heeft van architectuur en het beheersbaar houden van grote of complexe applicaties.

cv opvragen

Ervaring

september 2015 - Huidig

Senior .NET Developer & Software Architect

Beveiligingsbedrijf, fulltime


Het betreft hier een project voor het verbeteren van de beveiliging voor de high-risk flights op een luchthaven. Gebruikte technieken: .NET 4.6, XSockets, AngularJS, Adobe Edge, Grunt, Jasmine, NPM, Bower, Bootstrap, RavenDB, Reactive Extensions, TDD, Octopus Deploy, Teamcity, PowerShell, architectuur, design, Visio, Balsamiq, Cordova, MS SQL Server, Web API, MEF, Autofac, SignalR.

september 2014 - augustus 2015

Senior .NET Developer & Software Architect

Beveiligingsbedrijf, fulltime


Een project waar het migreren van een on-premise software platform naar Microsoft Azure centraal staat. Mijn taak in dit project was om het huidige software platform te analyseren, het verzamelen van requirements van de verschillende stakeholders, het ontwerpen van een nieuwe cloud architectuur en het acteren als lead developer van het team. De grootste wijziging in de software was het toevoegen van een data laag waar we gebruik konden gaan maken van Elastic Scale, om zo database sharding toe te kunnen passen. Ook hebben we integratie- en unittesten geïntroduceerd in de software. Daaropvolgend heb ik mij beziggehouden met het opzetten van de continuous integration en continuous deployment omgevingen om zo een stabiele en eenvoudige deployment strategie te creëren. Gebruikte technieken: Azure, .NET 4.5, MVC, SQL, Elastic Scale, Autofac, TDD, Octopus Deploy, Teamcity, PowerShell, architectuur, design.

augustus 2013 - augustus 2014

.NET Ontwikkelaar

MAAN, parttime


Zelf opgestart initiatief om samen met collega’s ervaring op te doen met nieuwe technieken. We ontwikkelen samen een oplossing met zelfgekozen technieken. Ook hebben we het project zelf uitgedacht. Mijn taak hierin was aansturing geven aan het team, regelen van de afspraken, voorbereiden van de avondsessies. De sessies zelf vonden plaats als een mob programming sessie, waardoor iedereen hier zijn eigen inbreng aan kon geven. Gebruikte technieken: .NET 4.5, RavenDB, AngularJS, Azure, TFS, Unity

Specialiteiten

6 jaar

Azure

ervaren, 6 jaar6 jaar

ASP.NET MVC

ervaren, 6 jaar2 jaar

CD

ervaren, 2 jaarContinuous Delivery

3 jaar

DevOps

ervaren, 3 jaar13 jaar

C#

ervaren, 13 jaar4 jaar

Microservices

ervaren, 4 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden