Foto van Ludo

Ludo

.NET ontwikkelaar & Architect

Agile/Scrum

5 jaar

Architectuur

6 jaar

Azure

3 jaar

Profiel

Ludo is een software professional die ernaar streeft om naar het hele ontwikkelproces – van requirements tot oplevering – te kijken. Ondanks dat Ludo’s kwaliteiten voornamelijk in het software ontwerp en ontwikkeling liggen, probeert hij gaten in het gehele traject te dichten. Dit varieert van het afstemmen van versiebeheer op release-beleid, tot het verifiëren van de requirements tijdens de ontwikkeling.

De laatste jaren heeft Ludo vooral gewerkt met C# .NET en webontwikkeling. Hij staat open voor nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken. Ludo blijft zich steeds verder ontwikkelen als software professional. Ook vindt hij het ook leuk om mensen te coachen in hun ontwikkeling.

cv opvragen

Ervaring

januari 2015 - december 2017

Senior software designer

Philips Innovative Services, fulltime


Philips Innovative Servies (PInS) biedt software ontwikkelcapaciteit aan binnen Philips. PInS is gericht op de flexibele ontwikkeling van applicaties van hoge kwaliteit. Dit weten zij te bereiken door test driven development, continuous integration en een agile aanpak. Ludo heeft aan verschillende projecten gewerkt voor de Healthcare tak van Philips. Voor het hoofdproject is er een applicatie ontwikkeld voor het afnemen van cognitieve teken- en audio testen voor patiënten die een beroerte hebben gehad. Deze applicatie begon als prototype en wordt nu omgezet naar een product. De applicatie is een zogeheten "medical device" en moet ontwikkeld worden met behulp van een medisch proces. Binnen het project heeft Ludo gefungeerd als frontend- en backend engineer en later als software architect. Gebruikte technologieën: UML, Microsoft Azure, HTML and CSS, C# .NET (Core), SignalR, Test first Development, ASP.NET MVC, Microsoft Entity Framework, Behavior Driven Development, MVC Web API, AngularJs.

juli 2012 - december 2014

Software Architect

Centric IT Solutions, fulltime


Het applicatieaanbod van de unit HR & Payroll was te groot geworden en de applicaties verouderd. Hiervoor heeft Ludo met een selecte groep mensen een roadmap gemaakt om het applicatielandschap te vernieuwen. Als de software architect van het team heeft Ludo de technische requirements opgesteld, de architectuur bepaald en beslissingen genomen omtrent de te gebruiken technologieën en ontwikkelmethoden. Naast mee-ontwikkelen aan de nieuwe applicatie, heeft Ludo de nieuwe technische requirements doorgevoerd, zoals autorisatie via Identity Management, het integreren van een nieuwe workflow module en zorgen dat de applicatie gehost kon worden in een multitenant SaaS omgeving. Gebruikte technieken: UML, HTML and CSS, Test first development, C# .NET, JavaScript (AngularJs), SOLID principles, WCF, Microsoft SQL server, SCRUM, ASP.NET MVC (Web Api), Microsoft Entity Framework, Oracle databases, TFS.

Specialiteiten

5 jaar

Agile/Scrum

ervaren, 5 jaar6 jaar

Architectuur

ervaren, 6 jaar3 jaar

Azure

ervaren , 3 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden