Foto van Eduard

Eduard

Senior .NET Developer

Azure

6 jaar

.NET Core

3 jaar

Angular

3 jaar

Profiel

Eduard heeft als ontwikkelaar voor verschillende ondernemingen software ontwikkeld. Eduard is begonnen in 1999 als web ontwikkelaar op Linux platform met Perl en CGI, later PHP. Later is hij in ASP gaan ontwikkelen en is doorgegroeid naar Windows desktop development en in 2001 begonnen met het .NET ontwikkel-platform. Op dit moment ligt zijn focus op het ontwikkelen van web-based bedrijfsoplossingen.

Specialisme: Azure, C#.NET, ASP.NET, .NET Core 2, MS SQL Server, JavaScript, TypeScript, SASS/LESS, Angular, Ionic/Cordova, HTML, CSS3

cv opvragen

Ervaring

januari 2011 - oktober 2018

Lead Developer & Architect

Softwarebedrijf , fulltime


Teamleider / Architect van een ontwikkelteam bestaande uit 6 personen. Doel was het nieuw ontwikkelen van een bestaand Windows systeem naar een online platform. Met dit systeem kunnen ladingdragers zoals karren, pallets, kratten en dergelijke gevolgd worden. Dit systeem is initieel ontwikkeld in ASP.NET MVC, met Razor views en is later omgeschreven naar een back-end van ASP.NET WebApi microservices met een Angular front-end. Het systeem is volledig ontwikkeld en gehost in Azure. De hele development pipeline staat in Azure DevOps. Het systeem maakt voor authenticatie gebruik van IdentityServer4, met oAuth en openIdConnect. Het front-end systeem is ontwikkeld met Angular 6, Bootstrap, HTML5, SASS, TypeScript (JavaScript), jQuery. Daarnaast is er een mobiele app ontwikkeld door middel van Ionic. Als teamleider en architect ben ik verantwoordelijk voor de technische inrichting van het project. Het systeem is ontwikkeld in Visual Studio 2017 en Visual Studio Code. Als test framework hebben we gebruikgemaakt van SpecFlow. Features en acceptatie criteria geschreven in Gherkin, worden omgezet in tests, waarmee het DDD principe gevolgd wordt. Gebruikte technieken: ASP.NET Core, Angular 6, WebApps, Azure SQL, CosmosDB, Azure Functions, Azure Storage, Azure Table Storage, Azure Service Bus, SendGrid, SpecFlow, DDD.

Specialiteiten

6 jaar

Azure

ervaren, 6 jaar3 jaar

.NET Core

ervaren, 3 jaar3 jaar

Angular

ervaren, 3 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden