Foto van Fadi

Fadi

Senior Software Architect

C#

15 jaar

Architectuur

15 jaar

SCRUM

7 jaar

Profiel

Fadi heeft al meer dan 18 jaar development ervaring met Microsoft technologieën. Fadi heeft ervaring op zowel de front- als backend. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan in de rol van consultant en de vertaling van eindgebruikers in diverse branches. In de meest recente projecten heeft hij met de nieuwere versies van de Microsoft stack gewerkt daarnaast hij bekend met AngularJS. Hij heeft veel ervaring in het automatisch testen van de software. Daarnaast kan Fadi snel schakelen op zowel development niveau en directieniveau.

cv opvragen

Ervaring

juni 2018 - Huidig

Senior Software Architect

Softwarebedrijf, fulltime


RTN platform is een beveiligde backend om BI reports van data te voorzien. Het platform bestaat uit verschillende componenten zoals Redis, Azure AD etc. Mijn grootste verantwoordelijkheid is het ontwerpen en ontwikkelen van een beveiligd en uitvoerend platform op Microsoft Azure. Gebruikte technieken: C# 7, .NET Core 2.1, Dapper, Rest API, Angular 6, Redis, Azure.

januari 2018 - mei 2018

Senior Software Architect

Verzekeringsbranche, fulltime


Ontwerpen en ontwikkelen van een compleet CRM platform met als doel het managen van contacten, (potentiële) klanten. Gebruikte technieken: C#, .NET, ASP.NET, Rest API, Cyber Security, Angular 4,TFS, Scrum.

november 2016 - november 2017

Senior Software Architect

Laboratorium automatisering, fulltime


TMT is een track-systeem dat petrischalen transporteert voor verdere analyse en diagnostiek in Microbiology Automated Lab. Het project omvat Microsoft-technologieën zoals .NET-kern, SignalR, Web API 2, Rx C # evenals AngularJS 1.5 en Angular 2-4. Mijn belangrijkste taak in dit project is om de zakelijke vereisten te vertalen naar technische oplossingen en ervoor te zorgen dat ze dienovereenkomstig worden geïmplementeerd. Om nog maar te zwijgen over het feit dat prestaties en beveiliging kritieke eisen zijn die tijdens het ontwikkelingsproces in gedachten moeten worden gehouden. Gebruikte technieken: Interbase 7.5, Paradox, Delphi 7, Delphi XE2.

oktober 2015 - november 2016

Software Architect

Virtual Affairs B.V., fulltime


- Proof of Concept RSA Token Authentication and SSO. De strekking van de PoC was om de haalbaarheid te controleren van de voorgestelde Profnet3 target architecture met AD FS 3.0 en het in stand houden van Single Sign-On op zowel Sitecore 8 als op de bestaande applicaties binnen het TGB domein. Fadi was verantwoordelijk voor de architectuur en zorgen dat de PoC voldeed aan de wensen van de klant. - Performance improvements of Findio.nl. De Findio website had last van onacceptabele traagheid. Om de oorzaak van deze slechte prestatie te achterhalen heeft Fadi de code gecontroleerd waardoor de Findio.nl website beter presteert. - Architecting SOAP services and REST API for Findio Automotive. De klant besloot om zijn REST API's te gebruiken voor zijn autodealers. Hiermee kunnen de autodealers leningen en financiële calculaties aanvragen, maar ook een installatieplan aan hun klanten laten zien. Gebruikte technieken: C# .NET, ASP.NET, SiteCore, Rest API, TFS, Scrum.

juli 2014 - mei 2015

Senior Software Architect

Meteda, Rome – Italië , fulltime


Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van: - Het Diabetes Management System voor Windows 8. Het systeem is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor Action-On-Diabetes organization in Qatar. De applicatie is een tool voor doctoren om data van alle diabetespatiënten in een lokale opslag te kunnen verzamelen. - Een GPS Tracking System, bestaande uit 3 software onderdelen: Client-Facing Web Application, Middleware and Windows Service die handelde als een socket server TCP/IP. - De Insulin Dose Calculator is een tool die het Sanofi algoritme implementeerde om de dagelijkse insulinedosering voor een patiënt te berekenen. De calculator is speciaal voor de ARM Cortex M3 processor geïmplementeerd. Gebruikte technieken: C# .NET, ASP.NET MVC 4, EF5, SQL Server, DDD, WPF, MVVM, JQuery, C++/CLI, AngularJS, Typescript.

Specialiteiten

15 jaar

C#

ervaren, 15 jaar15 jaar

Architectuur

ervaren, 15 jaar7 jaar

SCRUM

ervaren, 7 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden