Foto van Gerrit-Jan

Gerrit-Jan

Senior .NET Developer

Profiel

Gerrit-Jan is een ervaren Software Architect en is opgegroeid én meegegroeid met de opkomst van de personal computer. Van jongs af aan gefascineerd door alles wat met micro-elektronica te maken heeft, heeft hij zich steeds opnieuw bekwaamd in nieuwe technologieën. Hij spreekt dan ook een groot aantal computertalen, vanaf assembly (6502, Z80) en de ‘oudere’ programmeertalen zoals Forth en C tot aan de nieuwste talen zoals Python en C#.

cv opvragen

Ervaring

november 2016 - juli 2018

Lead Developer

Agrarische software, fulltime


Werkzaam bij een van de vier Business Units als Lead Developer. Bij de Business Unit Melkvee & Finance geef ik leiding aan ongeveer 12 ontwikkelaars die in wisselende teams werken aan zowel web-georiënteerde als desktopapplicaties. Daarnaast ben ik als Team-lead verantwoordelijk voor de HR-taken van een van de ontwikkelteams met daarin 2 analisten en 4 ontwikkelaars en een tester. Gebruikte technieken: Azure services, SQL-Server, C#, .Net Core, Angular, WebApi, GIT, TFS, IIS, TypeScript, OAuth2.0, HTML/CSS, IoT, Windows embedded, RabbitMQ.

Specialiteiten

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden