Foto van Gerwald

Gerwald

Microsoft .NET Ontwikkelaar

C#

7 jaar

SCRUM

3 jaar

Oracle

7 jaar

Profiel

Al op jonge leeftijd werd Gerwald aangetrokken tot computers en dat is altijd zo gebleven. Uit nieuwsgierigheid ging hij zijn eigen applicaties proberen te schrijven om zo zijn creativiteit tot uiting te laten komen. Het meedenken naar een passende oplossing en het opleveren van een kwalitatief hoogstaand product staan bij Gerwald hoog in het vaandel. Eventuele uitdagingen grijpt Gerwald met beide handen aan. Daarnaast haalt hij voldoening uit het delen van zijn kennis, maar ook door andere ontwikkelaars op weg te helpen.

cv opvragen

Ervaring

juli 2015 - Huidig

.NET Ontwikkelaar

Melkveesector, fulltime


Het vervangen van de oude melkvee applicatie met een hedendaagse desktop applicatie. Deze nieuwe applicatie is van de grond af opnieuw opgebouwd met aan de frond-end een MVVM pattern. Daarbij heeft Gerwald enkele widgets en managers gebouwd. Gebruikte technieken: C# .NET 4.5, WPF, Entity Framework, MVVM, Scrum, MSSQL, Azure, SignalR, Unity.

januari 2015 - juni 2015

Teamleider Applicatiebeheer

Elektronica branche, fulltime


Voor het koppelen naar een door externe partij ontwikkeld Product Manager Systeem en een mobiele bezorgingsapplicatie is nieuwe functionaliteit aan onze huidige web API toegevoegd. Daarbij gefaciliteerd in verbeterde beveiliging met behulp van de eigen OAuth2 server en op verzoek JSON ondersteuning geïmplementeerd. Daarnaast zijn nieuwe taken gecreëerd die de in- en uitgaande data converteert naar het gewenste formaat via generieke functies. Gebruikte technieken: C# .NET 4.5, OAuth2, MVC 4.0, SOAP, XML, JSON, Oracle.

juli 2014 - december 2014

Teamleider Applicatiebeheer

Elektronica branche, fulltime


In 2014 is een Warehouse Management Systeem geïntroduceerd waarbij alle inkomende en uitgaande goederen worden gescand en vastgelegd in het ERP systeem. De magazijnmedewerker kan de producten scannen zodat direct informatie wordt getoond over het gescande product en wat de vervolgstappen zijn. De scanner staat daarbij draadloos in contact met de nieuw ontwikkelde WMS API. Gebruikte technieken: C# .NET 4.0, MVC 4.0, XML, Oracle, PL/SQL.

januari 2013 - juni 2014

Teamleider Applicatiebeheer

Elektronica branche, fulltime


Dit project stond in het teken van data uitwisseling met externe partners. Deze data uitwisseling bestaat uit het importeren van een product datafeed tot het ontvangen en versturen van orders aangevuld met eventuele order feedback. De product datafeeds worden automatisch opgehaald bij de externe partner (FTP of web API), gevalideerd, geboard en eventueel opgenomen in het assortiment. Om het product te kunnen verkopen worden product-, prijs- en voorraadinformatie verwerkt naar het systeem en worden producten buiten de feed automatisch uit het assortiment gehaald. Gebruikte technieken: C# .NET 4.0, MVC 4.0, XML, Oracle, PL/SQL.

januari 2009 - juni 2015

Teamleider Applicatiebeheer

Elektronica branche, fulltime


Het ERP-systeem van het bedrijf, verantwoordelijk voor alle in- en uitslag van goederen en alles wat daarbij komt kijken, wordt compleet onderhouden door Gerwald en zijn team. Daarbij fungeren ze als aanspreekpunt bij eventuele problemen met het pakket alsmede het verzamelen van nieuwe wensen. Verder had Gerwald een actieve rol in het contact met de key-users en het vormgeven van nieuwe projecten. Daarnaast beheerden Gerwald en zijn team het kassapakket (POS) en voerden ze nog enkele ondersteunende projecten uit voor het koppelen met externe partners/klanten, het converteren van data of creëren van rapportages. Gebruikte technieken: C# .NET 4.0, WinForms, Crystal Reports, Oracle, PL/SQL.

Specialiteiten

7 jaar

C#

ervaren, 7 jaar3 jaar

SCRUM

ervaren, 3 jaar7 jaar

Oracle

ervaren, 7 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden