Foto van Henk

Henk

Microsoft Certified Trainer

C#

14 jaar

.NET

14 jaar

WCF

6 jaar

Profiel

Henk is een Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) en geeft alle software development trainingen die Microsoft op de markt brengt. Daarnaast ontwikkelt en geeft hij maatwerktrainingen over onderwerpen waarvoor geen training vanuit Microsoft beschikbaar is. Deze trainingen zijn vaak compacter van vorm en hoger van niveau. Daarnaast is Henk geregeld actief als senior developer binnen projecten van verschillende opdrachtgevers van 4DotNet. Kortom; een praktijkervaren trainer!

cv opvragen

Ervaring

februari 2005 - Huidig

Microsoft Certified Trainer (MCT)

4DotNet, fulltime


Het trainen van ervaren en onervaren software ontwikkelaars in .NET op basis van de officiële Microsoft trainingen (MOC) en specifiek voor de opdracht ontwikkelde maatwerktrainingen. Tevens tussentijds enkele opdrachten als consultant en architect uitgevoerd bij diverse opdrachtgevers van 4DotNet.

november 2013 - november 2014

Senior Ontwikkelaar

Certificeringsinstantie, fulltime


Het ontwikkelen van een digitale audit applicatie op basis van een door 4DotNet ontwikkelde architectuur (MVVM, Prism) in WPF en WCF webservices.

maart 2009 - mei 2012

Spreker op o.a. Microsoft TechDays

4DotNet, parttime


Als spreker regelmatig opgetreden op de Microsoft TechDays, DevDays en andere seminars over onderwerpen als: Microsoft Sync Framework, Task Parallel Library, Code Contracts, etc.

Specialiteiten

14 jaar

C#

Expert, 14 jaarAls MCT (Microsoft Certified Trainer) en expert op het gebied van ontwikkeltalen, heeft C# voor hem geen geheimen meer.

14 jaar

.NET

Expert, 14 jaarSinds het beschikbaar komen van de eerste bèta versies van .NET al bezig met het geven van trainingen aan developers op elk niveau.

6 jaar

WCF

Gevorderd, 6 jaarMet name op het gebied van back-end systemen en webservices zeer ervaren.

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden