Foto van Herman

Herman

Senior .NET Ontwikkelaar

Profiel

Herman is een enthousiaste softwareontwikkelaar, die de afgelopen jaren bij diverse opdrachtgevers .NET-projecten heeft uitgevoerd, zowel met web- als desktopapplicaties. Door de vele greenfieldprojecten, is het uitwerken van de softwarearchitectuur voor hem geen probleem. Daarnaast houdt hij ontwikkelingen in het vakgebied actief bij en probeert deze kennis, waar mogelijk, over te brengen op het team. Herman interesseert zich met name voor technologieën verwant aan web en cloud, zonder codekwaliteit uit het oog te verliezen.

cv opvragen

Ervaring

augustus 2017 - december 2017

Software Developer

Politie Nederland, fulltime


Herman heeft meegedraaid in een scrumteam, die zich bezighoudt met het doorontwikkelen van een grote integratieapplicatie. De applicatie ontsluit gegevens uit diverse achterliggende systemen, worden (waar nodig) samengevoegd, ontsloten via een eigen webinterface, maar ook aangeboden aan afnemers door middel van een WebAPI. De uitdaging in deze opdracht had te maken met de verhuizing van de applicatie van een scrumteam in Odijk naar ons scrumteam in Zwolle. Slechts één ontwikkelaar uit het oude team kwam mee, waardoor de rest van het team ingewerkt moest worden. De applicatie is steeds meer eigen gemaakt door bijvoorbeeld op Confluence-pagina’s diverse zaken te beschrijven, maar ook Jenkins-buildscripts te optimaliseren.

juni 2011 - maart 2017

Software Developer

Arriva Nederland, fulltime


Nieuwbouw van diverse tools en applicaties ter ondersteuning van gedelegeerd netwerkbeheer in opdracht van de ICT-afdeling. Vanwege de grote hoeveelheid nieuwbouw, had het significante voordelen om de architectuur consistent te houden. Die voordelen kwamen terug in (doorlooptijd van de) bouw, maar ook deployment en bugfixing. Opdrachten: Het vervangen van een Delphi-applicatie voor gedelegeerd beheer op netwerkmappen. Voor deze applicatie heb ik een functioneel ontwerp geschreven en vervolgens gerealiseerd als WPF-applicatie. Na oplevering heb ik het migratieproces begeleid. Het inrichten van TFS 2015, migratie van Subversion naar Git en introduceren van Coding Standards. Begeleiding van twee junioren op het technische vlak begeleid in ons ontwikkelteam. Gebruikte technieken: WPF, WCF, Windows-services, EF, Unity, xUnit.net, Moq, Oracle, TFS, CI/CD, Git, coding standards, reusables, NuGet-packages.

Specialiteiten

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden