Foto van Peter

Peter

Software Architect

C#

10 jaar

Delphi

15 jaar

Architectuur

5 jaar

Profiel

Als senior developer heeft Peter, naast zijn bekwaamheid in de .NET wereld, ook brede ervaring opgebouwd in Java, Delphi en diverse andere ontwikkeltalen. Peter heeft zich in het bijzonder toegespitst op applicatiearchitectuur en informatieanalyse.

Ook is Peter bedreven geraakt in Security Principles waardoor hij met recht een kenner wordt genoemd.

cv opvragen

Ervaring

februari 2017 - Huidig

Software Architect & Lead Developer

Leverancier life science apparatuur, fulltime


Integreren van 3 LC apparaten in de C# laboratorium (MS) pakket van een klant. Bezoek Toronto met als doel om planning en architecturen van de nieuwe drivers en hun software op 1 lijn te krijgen. Als lead developer met het team de drivers gebouwd, in samenwerking met de klant in een online private GIT repository op Github. Software architectuur opgezet voor een groot eigen project om een systeem, gebaseerd op 5 LC apparaten, universeel werkend te krijgen met de huidige leading laboratorium software systemen. Op basis van architectuur samen met een 4DotNet collega een nieuw framework opzetten om driver ontwikkeling te vergemakkelijken en harmonisatie te krijgen. Op basis van MEF, Caliburn Micro, Inversion of Control en Dependency Injection. Presentaties geven voor intern/dev team over architectuur en design patterns (OO, MEF, MVVM). Gebruikte technieken: WPF, C#, Visual Studio 2015 & 2017, MEF, Caliburn Micro, GIT.

april 2016 - januari 2017

Software Engineer/Architect

Logistieke branche, fulltime


Opzetten architectuur voor een nieuw te ontwikkelen softwarepakket voor het aansturen van een I-Collector magazijnrobot om deze te integreren met magazijn- en ordersystemen. Starten met de bouw van dit pakket in C# Visual Studio 2015 en Postgressql. Aanpassen/herbouw/uitbreiden Flash visualisatie pakket met Actionscript 3. Gebruikte technieken: C#, PostgresSQL, Visual Studio 2015, UML, Redmine, Flashdevelop.

april 2015 - maart 2016

Team Lead & Software Architect

Melkveesector, fulltime


Naast het leidinggeven aan een team van 11 Senior Software Engineers, is Peter verantwoordelijk voor de algehele architectuur voor het nieuw te bouwen softwarepakket en voor het opzetten van databases en calculaties. Gebruikte technieken: WPF, WCF, C#, T-SQL, Visual Studio 2013 & 2015, SQL Server, UML, Azure, Office 365.

maart 2012 - december 2014

Senior Ontwikkelaar

Handelsbedrijf in Aardgas , fulltime


In deze periode vervulde Peter de rol van Senior Ontwikkelaar en later Consultant ten behoeve van een project waarmee contracten, prijsafspraken en het orderproces beheerd worden voor de Nederlandse Aardgas handel. Gebruikte technieken: Goovy (Java), C#, Python, Oracle en XML.

april 2007 - december 2014

Lead Developer

Handelsbedrijf in Aardgas, fulltime


Bouw, en later onderhoud van de Planning Database. Deze applicatie heeft Peter vanaf scratch geanalyseerd en designed en daarna met een team van 4 personen als Lead Developer gebouwd. De requirements, architectuur en de database heeft hij zelf uitgevoerd en heeft als Team Lead gefungeerd. Applicatie is gebouwd in ASP.NET (C#) i.c.m. SQL Server, 3-lagen model.

Specialiteiten

10 jaar

C#

Ervaren, 10 jaar15 jaar

Delphi

Expert, 15 jaar5 jaar

Architectuur

Ervaren, 5 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden