Foto van Pieter

Pieter

.NET Ontwikkelaar

C#

6 jaar

VB.NET

2 jaar

Delphi

19 jaar

Profiel

Pieter is een breed ontwikkelde software ontwikkelaar met voornamelijk veel kennis van .NET en Delphi, maar daarnaast ook ervaring met app development voor bijvoorbeeld Android en iOS.

cv opvragen

Ervaring

juni 2017 - Huidig

Senior Developer

Verzekeringsmaatschappij, fulltime


Onderhoud en bug-fixing van de zeer uitgebreide code-base geschreven in Delphi en C#. Bugs oplossen gaat via de kanban methode, voor nieuwe requests wordt er gewerkt in tweewekelijkse scrum sprints. Het softwarelandschap bestaat uit een twintigtal desktop- en webapplicaties en een paar honderd services. Het laatste driekwart jaar is Pieter bezig geweest met het in beheer nemen van de polissen van Delta Loyd en de voorbereiding voor het in beheer nemen van de polissen van Nationale Nederlanden. Dit betrof nieuwe functionaliteit en diverse soap-koppelingen voor de synchronisatie van de klantendatabase en de productendatabase. Gebruikte technieken: Delphi, C#, Sql server, TFS

juli 2015 - mei 2017

Senior Developer

Vervoersbedrijf, fulltime


Onderhoud en bug-fixing van een Planning en Gis (Geografisch informatiesysteem) software. De planning software wordt o.a. gebruikt in het groepsvervoer en leerlingenvervoer. Daarnaast wordt deze software gebruikt in experimentele taxiprojecten. Daarnaast heeft Pieter voor de afdeling Tender afbeeldingen gemaakt voor offertes. Denk hierbij aan een kaart van een gebied, met daarop ingetekend de haltes met een bepaald bereik (cirkelvormig) en de adressen, zodat de dekkingsgraad van een buslijn berekend en gevisualiseerd kan worden. De ontwikkelstraat bestond uit Delphi, Git (en SourceTree), Jenkings en Jira.

september 2013 - juni 2015

Software Ontwikkelaar

Boekhoud Software Leverancier, fulltime


In dit project heeft Pieter in een Scrum team geholpen met het doorontwikkelen van een VB.NET desktop applicatie 3 en de aansluiting daarvan op de nieuwe Azure SQL database.

juli 2013 - augustus 2013

App Ontwikkelaar

Marketing bureau, fulltime


Voor een EK voetbalactie heeft Pieter een aantal apps ontwikkeld, zowel Native als in HTML5 en JavaScript, en voor zowel Android als iOS met daarachter een Rest service. De actie betrof het sparen van punten door het invoeren van unieke actiecodes die consumenten verkregen in de supermarkt.

januari 2013 - juni 2013

Software Ontwikkelaar

ingenieursbureau in de Petrochemie, fulltime


De applicatie die een schil vormde voor de Fortran rekenkern was geschreven in Delphi en vertoonde ruim 200 issues die voor hen heb opgelost.

Specialiteiten

6 jaar

C#

Gevorderd, 6 jaar2 jaar

VB.NET

Ervaren, 2 jaar19 jaar

Delphi

Expert, 19 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden