Foto van Rob

Rob

Software Architect

Architectuur

13 jaar

C#

10 jaar

WCF

8 jaar

Profiel

Rob heeft als Software Architect veel kennis opgebouwd op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van Microsoft software architecturen. Ook heeft hij een ruime ervaring met verschillende ontwikkelmethodieken zoals RUP, DSDM, IAD (Iterative Application Development), RAD, Scrum en Waterval. Rob is een teamspeler die rust uitstraalt. Binnen Capgemini is Rob betrokken geweest bij het MIIG (Microsoft Integration Interest Group). Bij 4DotNet heeft Rob als Software Architect en Technical Lead vele malen een sleutelrol gespeeld in de opstartfase van .NET projecten.

cv opvragen

Ervaring

oktober 2016 - Huidig

Software Architect & Lead Developer

Leverancier life science apparatuur, fulltime


Het ontwikkelen van een Driver en Methode editor voor een fractiecollector die fracties kan collecteren op een MALDI target. Waarna de fracties kunnen worden geanalyseerd m.b.v. een massa spectrometer. Dit is gedaan met een multidisciplinair team waarin werktuigbouwkundige, elektronici, firmware ontwikkelaars, C# ontwikkelaars en biochemici zaten. Tevens is in deze periode de bestaande code geporteerd naar Visual Studio Online (Git). Aan het einde van deze periode is de architectuur voor het realiseren van de hardware drivers gemoderniseerd.

januari 2016 - september 2016

Software Architect & Lead Developer

Kennisorganisatie, fulltime


Ontwikkelen en bouwen van een nieuw domein DGS (Document Generation System). Met dit systeem kunnen documenten worden gegenereerd inclusief het plaatsen van een handtekening. Dit systeem is gebouwd in C# op basis van de architectuur die in een eerder project is ontwikkeld. Gebruikte technieken: NHibernate, Microsoft MEF (Managed Extensibility Framework), Caliburn.micro, WPF, WCF services, Enterprise Library, .Net 4.0 C#, AppFabric, Click once deployment.

maart 2013 - december 2015

Senior Ontwikkelaar

Overheidsinstelling, fulltime


Als Senior Ontwikkelaar en lid van het automatische test en build server team van de overheidsinstelling ben ik medeverantwoordelijk voor ontwikkelen van de automatische tests en het bewaken van de kwaliteit van de software. De belangen zijn zoals men kan verwachten, bijzonder groot. Daarnaast is de omvang van het applicatielandschap van ongekende omvang en krijgt men met zeer specifieke uitdagingen omtrent schaalbaarheid te maken.

januari 2010 - mei 2013

Software Architect & Lead Developer

Certificeringsinstantie, fulltime


Mijn kerntaak was allereerst het opzetten van de software architectuur voor een bedrijfsapplicatie, maar daarbij eveneens het begeleiden en opleiden van het huidige ontwikkelteam. Ik heb hier gekozen voor een drie lagen software architectuur en gebruik gemaakt van o.a. de volgende technieken: NHibernate, Microsoft MEF (Managed Extensibility Framework), Caliburn.micro, WPF, WCF services, Enterprise Library, .NET 4.0, C#, AppFabric en Click Once deployment.

augustus 2009 - januari 2010

Software Architect en Lead Developer

Apotheekbranche, fulltime


Begeleider en lead developer van het projectteam binnen 4DotNet. Verantwoordelijk voor ontwikkeling van een geheel nieuwe applicatie gekoppeld aan een ERP- systeem inclusief exotische hardware zoals touchscreens, weegschalen, etc. Omvangrijk project met krappe deadlines, waarbij de oplossing snel live moet werken (lean & mean) en in een later stadium alle gewenste functionaliteiten uitgebreid en geoptimaliseerd dient te worden.

Specialiteiten

13 jaar

Architectuur

Expert, 13 jaar10 jaar

C#

Ervaren, 10 jaar8 jaar

WCF

Gevorderd, 8 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden