Foto van Rudy

Rudy

.NET Ontwikkelaar

VB.NET

10 jaar

C#

8 jaar

ASP.NET MVC

10 jaar

Profiel

Rudy heeft jarenlange ervaring in diverse programmeertalen. Dit maakt hem tot een breed inzetbare kracht. Zijn communicatieve eigenschappen maken hem tot een ontwikkelaar die gebruikerswensen goed kan inventariseren en vertalen naar technische specificaties.

cv opvragen

Ervaring

mei 2017 - mei 2018

Senior .NET Ontwikkelaar

Softwarebedrijf, fulltime


Verbeteren en uitbreiden van een serious game en bijbehorende portal. Het doel van de game was het leren kennen van de app voor instantmessenger-, videogesprek- en telefonieprogramma door interactie met virtuele coaches. De kwaliteit van de software was laag als gevolg van o.a. outsourcing en ontwikkeling onder tijdsdruk. Belangrijkste taak was het verbeteren van de kwaliteit van de code en daarnaast het uitbreiden van de game. Gebruikte technieken: Unit testing, Windows services met C#, SQL Server 2014 database, Skype For Business SDK’s, SignalR, ASP.NET MVC met C#, SQL Server 2014 database, web API 2.

november 2014 - mei 2017

Senior .NET Ontwikkelaar

Technische Groothandel, fulltime


Rudy heeft een grote en vrij complexe webshop ontwikkeld op basis van de nieuwste Microsoft technieken zoals ASP.NET MVC en Windows Azure. Gebruikte technieken: ASP.NET 4.5 met C#, SQL Server 2012 en Cassandra databases, Web API 2, StructureMap, ElasticSearch, Automatische build en deploy met TeamCity en Octopus.

oktober 2013 - november 2014

Senior .NET Ontwikkelaar

Franchiseorganisatie voor Bouwmarkten, fulltime


Rudy heeft onder andere een website ontwikkeld voor het beheren van stamgegevens voor bouwmarkten, franchisenemers en leveranciers. De bestaande Java applicatie is herbouwd als een ASP.NET webapplicatie. Hierbij is gekozen voor C#, Entity Framework 4, LINQ, SQL Server 2008.

februari 2013 - oktober 2013

Senior .NET Ontwikkelaar

Van Dijk Studieboeken, fulltime


Rudy heeft een website ontwikkeld voor het zoeken van leermiddelen (boeken, online content). Op basis van tags kan er gezocht worden naar bepaalde leermiddelen. Daarnaast heeft Rudy de websites voor het bestellen van studieboeken uitgebreid. De websites zijn ontwikkeld met behulp van Telerik Sitefinity CMS. Hierbij wordt per onderdeel een widget ontwikkeld. De websites worden vervolgens met deze widgets samengesteld. Gebruikte technieken: ASP.NET 4.0 met C#, jQuery, SQL Server 2012, Team Foundation Server.

Specialiteiten

10 jaar

VB.NET

Gevorderd, 10 jaar8 jaar

C#

Ervaren, 8 jaar10 jaar

ASP.NET MVC

Gevorderd, 10 jaar4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden