Foto van Thomas

Thomas

Software Developer

Profiel

Thomas is een uitstekende .NET developer met ambitie om veel te leren. Hij wordt enthousiast van het werken met nieuwe technieken en gaat een uitdaging graag aan. Momenteel heeft hij veel ervaring in e-commerce, met het bouwen van webshops, voorraad beheer door track&trace, promotie codes en API’s. Met name zijn visie op applicatie architectuur, design patterns en SOLID werkwijze onderscheidt hem.

cv opvragen

Ervaring

januari 2015 - juli 2019

Software developer

E-commerce, fulltime


Mijn taak bestond uit het bouwen van nieuwe features, het onderhouden van de code base en het beantwoorden van derdelijns klantenservice tickets. Vernieuwen webshop van VB.NET webshop in ASP.NET WebForms met .NET Framework 4.6.1 naar een C# webshop in MVC met .NET Core 2.0. • Het onderhouden van de webshops. Dit bestond uit het vinden en oplossen van bugs, het onderzoeken van performance problemen voor zowel webshop als database en het ondersteunen van collega’s uit andere teams; • Het oplossen van derdelijns klantenservice tickets, bestaande uit het oplossen van complexe problemen binnen het webshop domein, klantcontact voor eventuele verheldering in problemen en het ontwikkelen van oplossingen voor dergelijke problemen; • Het meemaken van de overgang van oudere technieken naar de nieuwere technieken. Hierbij goed mee kunnen denken en bouwen aan de vernieuwde applicatie. Tevens nieuwe technieken kunnen onderzoeken die eventueel goed konden passen in de nieuwe applicatie. Gebruikte technieken: C#, ASP.NET (MVC), .NET Core2.0, VB.NET, WebForms, Entity Framework (Core), MS SQL Server, Redis, MongoDB, JavaScript, SOLID, TDD

Specialiteiten

4DotNet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4DotNet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2019 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden