Foto van Acco

Acco

.NET Ontwikkelaar

ASP.NET (MVC)

7 jaar

JavaScript

5 jaar

MSMQ

3 jaar

Profiel

Acco is een .NET software developer met ervaring in het zelfstandig opzetten van applicaties op verschillende technieken zoals ASP.NET MVC, Entity Framework en HTML5/Javascript, etc. Hij heeft ervaring met webshopsystemen, orderprocessen en alle daarbij horende optimalisatieprocessen.

cv opvragen

Ervaring

februari 2018 - juli 2018

.NET Developer

Uitgeverijbranche, fulltime


Meegewerkt aan het ontwikkelen van een Angular webapplicatie met een WebApi backend. Deze applicatie wordt gebouwd ter vervanging van een desktopapplicatie. Met deze webapplicatie kan het proces voor het genereren van puzzelboekjes geautomatiseerd worden en wordt, waar nodig, de gebruiker via een taak-gebaseerde manier geïnformeerd om eventuele handmatige handelingen te doen. Ook is het met deze applicatie mogelijk om de bron database te beheren. De applicatie bestaat uit meerdere onderdelen, namelijk een Angular (versie 5) front-end, een ASP.NET Core WebApi backend, waarin gebruik wordt gemaakt van onder andere de volgende frameworks: Entity Framework Core en Mediatr. Entity Framework zorgt voor de laag tussen de applicatie en de database, in dit geval een Microsoft SQL Server. Mediatr is een framework wat een mediator faciliteert en zorgt voor een goede seperation of concerns in de businesslaag. Het derde onderdeel van de applicatie is een service voor de authenticatie en authorisatie. Hierbij is gebruikgemaakt van IdentityServer met een ASP.NET MVC user interface. Meegewerkt aan het opzetten van een release pipeline voor alle services voor de gehele otap straat. Hierbij wordt gebruikgemaakt van VSTS, waarbij de deployments naar een on-premise server gaan. Gebruikte technieken: C#, SQL server, Entity Framework, ASP.NET Core, WebApi, MVC, Angular, HTML, CSS.

mei 2015 - januari 2018

.NET Developer

Boekhoudsoftware, fulltime


Acco ontwikkelt een Azure Workerrole voor het downloaden en verwerken van bepaalde bestanden zodat deze in de juiste Azure Blob Storage terechtkomen en automatisch in de administratie geïmporteerd worden. Door gebruik te maken van de Azure Storage Queue is dit een ontkoppeld systeem geworden, welke los van het serviceplatform draait. Ook werkt hij aan een automatische updatefunctie voor de WinForms desktop applicatie. Hierbij worden updates volledig automatisch geïnstalleerd en ook het publiceren van updates gaat volledig geautomatiseerd door middel van Octopus Deploy (een deployment automation tool). Deze zorgt door middel van een aantal Powershell scripts voor continuous delivery van de WinForms applicatie.

december 2014 - maart 2015

.NET Developer

Contactlenzen producent, fulltime


Gewerkt aan een webapplicatie welke gebruikt kan worden door opticiens. Deze webapplicatie is opgebouwd in een vierlaagse structuur met een datalaag, een businesslaag, een servicelaag en een presentatielaag. De datalaag maakt gebruik van Entity Framework voor het opslaan en lezen van alle data in een SQL database. ASP.NET MVC Web API wordt gebruikt voor de servicelaag, zodat er meerdere applicaties gebruik kunnen maken van de business logica. De presentatie laag is een HTML applicatie die gebruikmaakt van AngularJS en is geschreven in typescript. Naast de webapplicatie zijn er nog een aantal tools ontwikkeld voor de migratie van de oude applicatie en een onderhoudsapplicatie.

oktober 2013 - mei 2014

Software Engineer

Professionele electronicabranche, fulltime


Acco heeft gewerkt aan het onderhoud en uitbreiding van de functionaliteiten van de huidige backend applicaties, voornamelijk gebouwd in ASP.NET web forms en Silverlight. Acco heeft gezorgd voor een meer ontkoppelde architectuur, waarbij niet elke applicatie dezelfde database gebruikt. Hierbij is gekozen voor een messaging infrastructuur, door middel van Microsoft Message Queue in combinatie met NServicebus. De productcatalogus is een ASP.NET MVC webapplicatie. Deze applicatie bestaat uit verschillende onderdelen. Hiervoor is een compleet nieuwe n-tier architectuur opgezet. De applicatie bevat een leveranciersdashboard waarin real-time te zien is van welke leverancier een import wordt uitgevoerd. Hiervoor heeft Acco gekozen voor SignalR. Tevens een nieuw webshop platform ontwikkeld. Hierbij heeft hij zowel in de ontwerpfase, als in de implementatiefase op alle gebieden meegewerkt. Dit webshop platform is een ASP.NET MVC applicatie waarin een vrije navigatiestructuur gekozen kan worden. De webshop maakt gebruikt van Apache Solr voor het snel berekenen van de filter resultaten van producten. De communicatie met de backend systemen verloopt via NServicebus en MSMQ. Naast het ontwikkelen van applicaties was Acco ook verantwoordelijk voor het beheer van de servers.

Specialiteiten

7 jaar

ASP.NET (MVC)

Gevorderd, 7 jaar5 jaar

JavaScript

Ervaren, 5 jaar3 jaar

MSMQ

Ervaren, 3 jaarMicrosoft Message Queuing

4Dotnet is een specialist op het gebied van het Microsoft .NET Framework. Als Microsoft .NET specialist hebben wij ons volledig toegelegd op .NET software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. 4Dotnet ondersteunt haar klanten met C# en VB.NET trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2020 - 4DotNet • E-mail: info@4dotnet.nl • Tel.: 088 - 241 44 00

Algemene trainingsvoorwaarden